„Friday Night Baseball” w Niemczech

Wiosną Apple i Major League Baseball ogłosiły współpracę. Od kwietnia Apple TV+ pokazuje mecze „Friday Night Baseball”, ale początkowo tylko w USA. Ostatnio użytkownicy w Niemczech, na Dominikanie, we Włoszech i Kolumbii zostali bardzo przyjemnie zaskoczeni. Od teraz „Friday Night Baseball” jest dostępny również w tych krajach. Spotkania można oglądać bezpłatnie i wyłącznie na Apple TV+.

Oto wrześniowy program „Friday Night Baseball” na Apple TV+:

Piątek, 2. Wrzesień

Miami Marlins w Atlanta Braves: 19:00 ET (sobota, 1 w nocy)
Philadelphia Phillies w San Francisco Giants: 22:00 ET (sobota, godz. 4:00 CET)

Piątek, 9. Wrzesień

Cleveland Guardians w Minnesota Twins: 20:00 ET (sobota, 2:00 CET)
Atlanta Braves w Seattle Mariners: 21:30 ET (sobota, 3.30 CET)

Piątek, 16. Wrzesień

Baltimore Orioles w Toronto Blue Jays: 19:00 ET (sobota, 1 w nocy)
Los Angeles Dodgers w San Francisco Giants: 22:00 ET (sobota, godz. 4:00 CET)

Piątek, 23. Wrzesień

Boston Red Sox w New York Yankees: 19:00 ET (sobota, 1 w nocy)
Św. Louis Cardinals w Los Angeles Dodgers: 22:00 ET (sobota, godz. 4:00 CET)

Może już niedługo będzie można obejrzeć MLB w Polsce…

macpretorians

Źródło: macerkopf

Leave a Reply

Powered by WordPress.com. Autor motywu: Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: